JORNADA PER POSAR EN VALOR TURÍSTIC EL LLEGAT DELS CÀTARS

Una jornada turística i cultural, amb el nom “Festival Camins dels Càtars de Rossell” ens ha recordat aquesta extraordinària historia amb diverses actuacions, com per exemple, la recreació teatralitzada “Rere les petjades dels càtars”, que a traves de diversos personatges medievals ens descobriran alguns secrets, llegendes, angoixes i sentiments d’aquells càtars, coneguts entre sí com bon homes i dones.

Una jornada gastro-experencial basat en la cuina tradicional de Rossell amb una oferta gastronòmica per descobrir la cuina medieval dels càtars, on queda exclosa la carn, els ous i els derivats de la llet, que ha perdurat fins els nostres dies, amb una ruta de pinxos i tapes pels restaurants i bars de Rossell.

Una ruta guiada i interpretada en el terme de Rossell per alguns dels camins que van recórrer els càtars en la seua fugida de la Inquisició, descobrint la seua forma de vida per les balmes, coves i masos ancestrals en el camí vell que porta de Rossell a Bel. 13 kilòmetres per conèixer un món quasi perdut però que conserva els seus paisatges i la seva anima natural.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.