EL PRIMER MURAL TEMÀTIC DELS CÀTARS D’EUROPA

Rossell té el privilegi de poder contar en el seu poble d’un mural turístic gegant que decora un espai urbà públic del centre de Rossell amb una il·lustració sorprenent i un missatge sobre els valors dels càtars. On es lo teu tresor?? …es pregunta en lletres medievals valencianes i la impactant sorpresa queda resposta en el mateix mural i, en part, dona resposta al llegendari tresor dels càtars que va ser buscat des de temps ancestrals fins als nostres temps i que inclús podia guardar el secret de la immortalitat.

Un mural dedicat als camins dels càtars, als seus caminadors, exiliats, pelegrins, tots bonshomes i dones que van arribar a terres valencianes des de l’antiga Occitània per recuperar la seva llibertat, pau i amor i fer complir la promesa que lo llorer reverdirà en 700 anys!!

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.